A Fővárosi Nagycirkuszban jártunk…

Bona Dea Családok Átmeneti Otthona, Diósd

A Fővárosi Nagycirkuszban jártunk…A Bona Dea Családok Átmeneti Otthonának összes és az Erzsébet Családok Átmeneti Otthonának néhány lakója 2013. 12. 07-én a Fővárosi Nagycirkusz Az Univerzum Fényei című előadásán vehetett részt. Mindenki nagy lelkesedéssel várta a programot, hiszen a gyermekek első alkalommal lehettek részesei egy cirkuszi előadásnak, sőt a szülők döntő többségének is új élményt jelentett. Bár az út hosszú volt, még a legkisebbek is kitartóan viselték, hiszen tudták nagy dolog vár rájuk.

A Cirkuszban mindenkinek tátva maradt a szája, nagy örömmel figyelték a zsonglőröket, az akrobatákat, az elefántokat, lámákat. A gyermekek együtt énekelték a Gangnam Style-t a komédiásokkal és aktívan tettek eleget a porondmester kéréseinek. Egész idő alatt kacagtak, nagyon jól érezték magukat, még hazafelé is mosolyra állt a szájuk, idézgették az eseményeket, elmondták kinek, mi volt a kedvence a produkciók közül. Örök élménnyel sikerült gazdagodniuk, szívesen mennének még cirkuszi előadásra.

Mindenki nagy lelkesedéssel várta a programot, hiszen a gyermekek első alkalommal lehettek részesei egy cirkuszi előadásnak, sőt a szülők döntő többségének is új élményt jelentett.A gyermekek együtt énekelték a Gangnam Style-t a komédiásokkal és aktívan tettek eleget a porondmester kéréseinek.A gyermekek együtt énekelték a Gangnam Style-t a komédiásokkal és aktívan tettek eleget a porondmester kéréseinek.A Cirkuszban mindenkinek tátva maradt a szája, nagy örömmel figyelték a zsonglőröket, az akrobatákat, az elefántokat, lámákat.

(Bollók Tünde)

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület

Események

Farsang 2011 » Mikulás 2012 » Karácsony 2012 » Cirkuszban jártunk 2013 » Mikulás 2013 »

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület

Hogyan segíthetünk?

Ha bármi kérdése vagy kérése lenne, segítséget vagy tanácsot szeretne kérni, igénybe kívánja venni valamelyik szolgáltatásunkat, önkéntesként vagy támogatóként segíteni szeretné munkánkat, keressen bennünket, küldjön egy levelet, faxot vagy egy e-mailt, vagy hívjon bennünket!

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület
Hogyan segíthetünk?

További információ:

Gyakran Ismételt Kérdések »

Sorsunk és Jövőnk Kiemelten Közhasznú Alapítvány
(06 23 545 668 )

info@sorsunk-jovonk.hu »

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület

Sorsunk és Jövőnk Hírlevél

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület Hírlevél a krízishelyzetben lévő családok támogatása témában.

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület

English Magyar