Szerzői jogok és szerzői jogi panaszok

Szerzői jogok

Szerzői jogok és szerzői jogi panaszokA Weblap és annak tartalma a Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület tulajdonát képezi és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll.

A Weblapon megjelenő tartalom, az ott publikált cikkek mind a Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület kizárólagos tulajdonát képezik.

Amennyiben erről másik féllel kötött írásos szerződés nem szól, a Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület a Weblappal és annak tartalmával kapcsolatos összes jogot fenntartja.

Szerzői jogok és szerzői jogi panaszok

A Weblap dizájn és a honlap megvalósítása során alkalmazott szoftveres eljárások a Meniszkusz Kft. tulajdonát képezik és a szerzői jog törvényeinek és nemzetközi egyezmények védelmében áll. A Weblapon felhasznált szoftveres megoldások és újítások mind a Meniszkusz Kft. kizárólagos tulajdonát képezik. Amennyiben erről másik féllel kötött írásos szerződés nem szól, a Meniszkusz Kft. a Weblap dizájnnal kapcsolatos összes jogot fenntartja.

Szerzői jogok és szerzői jogi panaszok

A Honlap használatának feltételei

A Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület a honlapján található anyagok letöltését engedélyezi, azzal a feltétellel, hogy az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tarja.

A Honlapon található anyagokat kizárólag a Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület engedélyével jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.

Szerzői jogok és szerzői jogi panaszok

Szerzői jogi panaszok

A Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület és a Meniszkusz Kft. tiszteletben tartja mások szellemi tulajdonát. Amennyiben véleménye szerint a Weblap olyan tartalmat, szoftveres megoldást, stb. publikált, mely sérti az Ön szerzői jogait, akkor kérjük ezt mielőbb tudassa cégünkkel », hogy a vitatott tartalmat eltávolíthassuk.

Szerzői jogok és szerzői jogi panaszok

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület

Sorsunk és Jövőnk Hírlevél

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület Hírlevél a krízishelyzetben lévő családok támogatása témában.

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület

English Magyar