Karácsony 2012

Don Bosco Családok Átmeneti Otthona, Érd

Karácsony 2012 - Don Bosco Családok Átmeneti Otthona, ÉrdSorsunk és Jövőnk Kiemelten Közhasznú Alapítvány Don Bosco Családok Átmeneti Otthona, Érd 2012 december.

Az érdi Don Bosco Családok Átmeneti Otthona gyermekei és szüleik közösen készültek az ünnepre, feldíszítették az otthon, amely csak átmeneti, de mégis nyugalmat és biztonságot jelent nekik nehéz élethelyzetükbe. Csodálatos szívet melengető érzés látni, ahogy az adományozók segítségével sok-sok ajándék kerülhetett a fa alá és a gyerekek milyen boldogok. A Mikulás, aki minden évben veszi a fáradtságot, ajándékot gyűjt és eljön, hogy mosolyt varázsoljon a gyermekek arcára. Köszönjük „Bonci”!

Csodálatos szívet melengető érzés látni, ahogy az adományozók segítségével sok-sok ajándék kerülhetett a fa alá.Csodálatos szívet melengető érzés látni, hogy a gyerekek milyen boldogok.A Mikulás, aki minden évben veszi a fáradtságot, ajándékot gyűjt és eljön, hogy mosolyt varázsoljon a gyermekek arcára.Csodálatos szívet melengető érzés látni, hogy a gyerekek milyen boldogok.

Kedves Kollégák!

Magam és munkatársaim nevében szeretetben, békességben eltöltött boldog karácsonyt és sikerekkel teli új esztendőt kívánok!

Üdvözlettel:

Tóth Éva, Don Bosco Családok Átmeneti Otthona

Karácsony 2012 - Don Bosco Családok Átmeneti Otthona, Érd

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület

Hogyan segíthetünk?

Ha bármi kérdése vagy kérése lenne, segítséget vagy tanácsot szeretne kérni, igénybe kívánja venni valamelyik szolgáltatásunkat, önkéntesként vagy támogatóként segíteni szeretné munkánkat, keressen bennünket, küldjön egy levelet, faxot vagy egy e-mailt, vagy hívjon bennünket!

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület
Hogyan segíthetünk?

További információ:

Gyakran Ismételt Kérdések »

Sorsunk és Jövőnk Kiemelten Közhasznú Alapítvány
(06 23 545 668 )

info@sorsunk-jovonk.hu »

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület

Sorsunk és Jövőnk Hírlevél

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület Hírlevél a krízishelyzetben lévő családok támogatása témában.

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület

English Magyar