Esély a hátrányban élőknek

Sorsunk és Jövőnk Kiemelten Közhasznú Alapítvány

TÁMOP 5.2.5. projekt

Szeretet

A Sorsunk és Jövőnk Kiemelten Közhasznú Alapítvány a családok átmeneti otthonaival és a gyermekjóléti intézményével közösen megfogalmazott foglalkozásokat, terápiákat, rendezvényeket valósít meg annak érdekében, hogy lehetőséget teremtsen a gyerekek, fiatalok és szülők számára a hátrányaik leküzdéséhez.

A projektben vállalt tevékenységekkel az alábbi eredmények megvalósulását tűztük ki célul:

Programok

A két éves - projekt felzárkóztató céllal - azoknak a családoknak segít, akik szociális vagy egyéb okból hátrányos helyzetbe kerültek.

Nyitókonferencia

Nyitókonferencia2012 június 28.-án a Sorsunk és Jövőnk Alapítvány megtartotta a Esély a hátrányban élőknek TÁMOP 5.2.5. projekt nyitó rendezvényét, amelyen Márton Andrea a pályázat szakmai szakmai vezetője részletes és színvonalas előadást tartott az előttünk álló célokról és feladatokról.

Nyitókonferencia »

Sajtóvisszhang

SajtóvisszhangA Diósdhéjban című diósdi közéleti fórum 2012. júliusi számában Felzárkóztatás az Új Széchenyi Terv kereti között címmel beszámolt a Sorsunk és Jövőnk Kiemelten Közhasznú Alapítvány Esély a hátrányban élőknek TÁMOP 5.2.5. projekt jelen állásáról.

Sajtóviszhang »

Nyári tábor

Nyári táborAz Esély a hátrányban élőknek (TÁMOP 5.2.5. projekt) egyik programja a Nyári tábor 2012. július 09. - 15. között valósult meg a Sorsunk és Jövőnk Alapítvány szervezésében. A Ceglédfürdői diáktáborban megszervezett Nyári táborban 40 fő vett részt a Sorsunk és Jövőnk Alapítvány által üzemeltetett Családok Átmeneti Otthonaiból.

Nyári tábor »

Pszichodráma csoport

Pszichodráma csoportAz Esély a hátrányban élőknek (TÁMOP 5.2.5. projekt) egyik programja a Pszichodráma csoport a Sorsunk és Jövőnk Alapítvány szervezésében.
A pszichodráma olyan önismereti- (csoport)módszer, mely a cselekvésen, a cselekvés átélésén, a cselekvés közben érzett érzelmek tudatosításán, a belátáson alapul.

Pszichodráma csoport »

Szülő csoport

Szülő csoportAz Esély a hátrányban élőknek (TÁMOP 5.2.5. projekt) egyik programja a Szülő csoport a Sorsunk és Jövőnk Alapítvány szervezésében.

A Szülő csoport lehetőséget teremt a szülők részére a hátrányaik leküzdésére.

Szülő csoport »

Felzárkoztató csoport

Felzárkoztató csoportAz Esély a hátrányban élőknek (TÁMOP 5.2.5. projekt) egyik programja a Felzárkoztató csoport a Sorsunk és Jövőnk Alapítvány szervezésében.

A Felzárkoztató csoport lehetőséget teremt a gyerekek részére a hátrányaik leküzdésére.

Felzárkoztató csoport »

Projektírányító megbeszélés

Projektírányító megbeszélésA Sorsunk és Jövőnk Kiemelten Közhasznú Ala­pítvány nagyon nagy segítséget tud nyújtani a befogadott családoknak és az alapítványi Családok Átmeneti Otthonaiban lakó gyermekek­nek a TÁMOP 5.2.5. program keretén belül.

Projektírányító megbeszélés »

Családi nap

Családi napA Sorsunk és Jövőnk Kiemelten Közhasznú Ala­pítvány az alapítványi Családok Átmeneti Otthonai­ban lakó gyermekek­nek a TÁMOP 5.2.5. program keretén belül családi napot szervezett a Budakeszi Vadas­parkba.

Családi nap »

Kamasz pszichodráma csoport

Kamasz pszichodráma csoportA Sorsunk és Jövőnk Kiemelten Közhasznú Ala­pítvány az alapítványi Családok Átmeneti Otthonai­ban lakó gyermekek­nek a TÁMOP 5.2.5. program keretén belül Kamasz pszichodráma csoportot szervez a „Segítő Kéz” Családok Átmeneti Otthonába.

Kamasz pszichodráma csoport »

Családi nap Vasúttörténeti park

Családi nap Vasúttörténeti parkA TÁMOP 5.2.5- 10 pályázati keretünkből 2013. 05. 15.-én nagy sikerű családi napot rendeztünk Budapesten a Vasúttörténeti Parkban, amelyen a gyerekek és szüleik nagyon jól érezték magukat.

Családi nap Vasúttörténeti park »

Családi nap 2013

Családi nap 2013A TÁMOP 5.2.5-10 pályázati keretünkből 2013. 05. 25.-én nagy sikerű családi napot rendeztünk Diósdon, amelyen a gyerekek és szüleik nagyon jól érezték magukat.

Családi nap 2013 »

Nyári tábor 2013

Nyári tábor 2013Rendkívüli lehetőséget jelentett a kilenc a Sorsunk és Jövőnk Alapítvány által üzemeltetett Családok Átmeneti Otthonában élő hátrányos helyzetű család számára az, hogy részt vehettek az Esély a hátrányban élőknek (TÁMOP 5.2.5 projekt) pályázat keretében, 2013. július 8 - 14-ig a nyári táborban.

Nyári tábor 2013 »

Családi nap - Ráckeve

Családi nap - RáckeveAugusztus elején - külön busszal - Ráckevére utaztunk a Sorsunk és Jövőnk Alapítvány Családok Átmeneti Otthonaiban elhelyezett családjainkkal, hogy új élményekkel gyarapodjunk és a nagy melegben szebbé tegyük a nyarat.

Családi nap - Ráckeve »

Összegző beszámoló

Összegző beszámolóA TÁMOP 5.2.5/A-10/1-2010-0022 projekt III. PEJ időszak: 2013. 01. 27. - 2013. 01. 26. Az elmúlt program előrehaladási időszakban nagyon intenzív munkát végeztünk a sikeres megvalósítás érdekében.

Összegző beszámoló »

Kamasz pszichodráma csoport 2013

Kamasz pszichodráma csoport 2013Esély a hátrányban élőknek TÁMOP 5.2.5-/A-10/1-2010-0022 című UMFT - projekt keretében a Sorsunk és Jövőnk Kiemelten Közhasznú Alapítvány, zuglói átmeneti otthonában 2012 év decemberében elkezdődött Kamasz pszichodráma csoport 2013 év júniusában sikeresen befejeződött.

Kamasz pszichodráma csoport 2013 »

A projekt az Európai Unió támogatásával az Európai Szociális Alap Társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 44 871 599 Ft. A projekt kedvezményezettje: Sorsunk és Jövőnk Kiemelten Közhasznú Alapítvány.

A projekt kezdése: 2012.03.01.

A projekt várható befejezése: 2014.02.28

.

Magyarország megújul Széchenyi terv

Közreműködő szervezetek:

ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Esély a hátrányban élőknek, Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület

Hogyan segíthetünk?

Ha bármi kérdése vagy kérése lenne, segítséget vagy tanácsot szeretne kérni, igénybe kívánja venni valamelyik szolgáltatásunkat, önkéntesként vagy támogatóként segíteni szeretné munkánkat, keressen bennünket, küldjön egy levelet, faxot vagy egy e-mailt, vagy hívjon bennünket!

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület
Hogyan segíthetünk?

További információ:

Gyakran Ismételt Kérdések »

Sorsunk és Jövőnk Kiemelten Közhasznú Alapítvány
(06 23 545 668 )

info@sorsunk-jovonk.hu »

Esély a hátrányban élőknek - Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület

Sorsunk és Jövőnk Hírlevél

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület Hírlevél a krízishelyzetben lévő családok támogatása témában.

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület

English Magyar