Avon a „Nőkért az erőszak ellen”

Sorsunk és Jövőnk Hírlevél

125 éves az AVON szépségipari vállalat2011. március 24-én a 125 éves szépségipari vállalat születésnapi sajtótájékoztatóján megismerhettük az Avon történetét a kezdetektől napjainkig, valamint a cég nőkkel kapcsolatos filozófiáját és a „Nőkért az erőszak ellen” kampány idei célkitűzését.

A születésnapi tortát Zséda és Sebastian Bako szelte felAz Avon 125 éves történetén egy múltidéző kisfilm kalauzolt végig, majd Sebastian Bako a Duna-csoport ügyvezető igazgatója a következőket mondta a nemzetközi nagyvállalat jelenéről: „Az Avon több mint 100 ország piacán van jelen 6,5 millió tanácsadónőjével és 42.000 alkalmazottjával világszerte.”

Megtudhattuk még, hogy a tavalyi évben öt nő közül kettő vásárolt valamilyen Avon terméket, de a cég nem csak a nők szépségét tartja fontosnak, folyamatosan küzd a mellrák és az erőszak ellen, ugyanakkor a katasztrófák sújtotta övezeteket is támogatja.

Avon cég honlapja »

Az Avon a Nőkért Alapítvány 1955 óta dolgozik a nők életének javításán. 2010-ig több mint 800 millió dollárt adományozott 50 ország különböző nőket érintő programjai számára. Az összefogás elsősorban a mellrák elleni harcra fókuszál az „Avon Breast Cancer Crusade” elnevezésű kezdeményezésén keresztül, továbbá a családon belüli erőszak ellen harcol a „Speak Out Against Domestic Violence” programsorozatának segítségével.

A hallgatóság egy része, közöttük a majdani Avon tanácsadó kishölgyekA cég képviselői: Varga Katalin, Zséda és Sebastian Bako

Február elején egy új, 1 millió dolláros adományalapot hozott létre az Avon. Ezzel a nők elleni erőszak kampányának keretein belül egy olyan nagyszabású projektet indít útjára, amellyel az erőszak áldozatául esett nők, anyák és gyermekeik számára létrehozott anyaotthonokat kívánja támogatni.

Zséda (Zsédenyi Adrienn, az Avon Magyarország arca) hangsúlyozta: „az Avon nemcsak beszél a problémákról, de cselekszik is. A családon belüli erőszak nagyon komoly probléma és kötelességemnek érzem, hogy felszólaljak ellene minden lehetséges fórumon.”

Zsédenyi Adrienn (Wikipédia cikk) »

A születésnapi rendezvényre hivatalos volt többek között Urbán Erika a négy anyaotthont (családok átmeneti otthonát) működtető Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület elnöke, és Jaksity Kata, aki az Avon támogatásával valósítja meg a „Művészetekkel a magabiztosságért és önérvényesítésért” elnevezésű, bántalmazott nők számára létrehozott programját.

Juhász Mária

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület

Hogyan segíthetünk?

Ha bármi kérdése vagy kérése lenne, segítséget vagy tanácsot szeretne kérni, igénybe kívánja venni valamelyik szolgáltatásunkat, önkéntesként vagy támogatóként segíteni szeretné munkánkat, keressen bennünket, küldjön egy levelet, faxot vagy egy e-mailt, vagy hívjon bennünket!

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület
Hogyan segíthetünk?

További információ:

Gyakran Ismételt Kérdések »

Sorsunk és Jövőnk Kiemelten Közhasznú Alapítvány
(06 23 545 668 )

info@sorsunk-jovonk.hu »

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület

Hírlevelek

CIB szeretetzsák »
Lelki terror vagy szerelem » Karácsony és remélhetően nem a szeretet után... » Karitatív munka »
Not without my son » Búcsú könnyek nélkül… » 2nd World Conference of Women's Shelters »
Húsvét a Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület otthonaiban » Gyermekjóléti jelzőrendszer tanácskozás »
Avon a „Nőkért az erőszak ellen” » Rendőri szemléletváltás a családon belüli erőszakról »
Mit tegyünk, ha elájul, fuldoklik, vérzik? » Művészetekkel a magabiztosságért és önérvényesítésért » „November 25” a világ Egy napja » Beköszöntő szám »

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület

Sorsunk és Jövőnk Hírlevél

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület Hírlevél a krízishelyzetben lévő családok támogatása témában.

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület

English Magyar