Sorsunk és Jövőnk Hírlevél

HÍRLEVÉL – beköszöntő szám

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat EgyesületA Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület Hírlevél segítségével megismerkedhet, olyan gyakorlatban jól használható eszközökkel, tippekkel, javaslatokkal, melyek hatékony segítséget fognak nyújtani Önnek a krízis helyzetek kezelésében.

Folyamatos tájékoztatást kap olyan lehetőségekről, melyek segítij aktuális gondjai megoldását. Képes lesz segíteni gyermekén és Önmagán, ha valahol megrekedt az élete.

Távlatok, lehetőségek nyílnak meg, melyek által megtalálhatja azt az utat, mely a saját boldogulása irányába vezet.

Olyan használható ismeretekhez jut, melyek egyszerűen megvalósíthatók mindenki számára, működnek és kiutat jelentenek ha elakad.

A cikkek és lehetőségek megismerése mellett lehetősége van kérdéseket is feltenni, ha valami nem egyértelmű az Ön számára.

Ha elégedett a Hírlevéllel, azokkal az értékekkel, melyeket közvetít, ajánlja ismerőseinek, barátainak, kollegáinak!

Ha hírlevelünk megtetszett, kérjük hívja fel rá barátai, szülőtársai figyelmét is! »

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület küldetése

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület küldetéseSegítő kezet nyújtunk azoknak, akik gyermekeikkel krízishelyzetbe kerülnek és el kell hagyniuk otthonukat.

Négy otthont működtetünk, amely több mint 140 fő befogadására alkalmas. A családok átmeneti otthona segítséget nyújt azoknak a gyermekes családoknak, akiknek az életében átmenetileg olyan krízishelyzet következik be, hogy el kell hagyniuk lakhelyüket és új életet kell kezdeniük.

A lakhatást 12+6 hónapig tudjuk biztosítani, azzal a feltétellel, hogy a szülő munkát vállal, saját betétkönyvet nyit és takarékoskodik, hogy a kiköltözéshez szükséges pénzügyi alapokat megteremtse.

Az intézményeinkben dolgozó diplomás szociális munkások, szociális gondozók segítenek munkát keresni és erőt gyűjteni egy újrakezdéshez.

Támogatást nyújtunk olyan nőknek és gyermekes anyáknak, akik átmenetileg elvesztették lakhatásukat.

Szakemberek adnak erőt ahhoz, hogy az önbizalmukat vesztettek ismét teljes értékű, önálló emberekké tudjanak válni, megerősödjenek.

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület

Útmutató a Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület weboldal használatához

A Kezdőlap » rövid összefoglalót ad a Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület működéséről.

A Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület » tartalmazza a Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület részletes bemutatkozását.

A Családok Átmeneti Otthonai » általános információt tartalmaz a Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület által működtetett Családok Átmeneti Otthonai szolgáltatásainak igénybevételi feltételeiről, és egyébb szabályokról.

Jelenleg az alábbi Családok Átmeneti Otthona tartozik a Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesülethoz

Az Önkéntes, Önkéntesség a Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület tevékenységében » áttekintést ad az önkéntes munka lehetőségeiről.

A Sorsunk és Jövőnk Kiemelten Közhasznú Alapítvány » áttekintést ad az alapítvány működéséről.

Az „Életfa” Gyermekjóléti Szolgálat, Diósd » bemutatja a diósdi gyermekjóléti szolgálat működését.

A Tudástár » rovatunkban a Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület tevékenységi területére kiterjedő olyan olvasmányokat gyűjtöttünk össze, amelyek az Ön számára is érdekesek és reméljük, hogy hasznosak lesznek.

A Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület kiemelten foglalkozik a Családon belüli erőszak » témakörével.

A Sorsunk és Jövőnk TV » összegyűjti a Sorsunk és Jövőnk Szeretszolgálat tevékenységéhez kapcsolódó az Interneten publikált videó anyagokat.

Ha szeretne kicsit többet megtudni a családi krízishelyzetek kialakulásáról, a családon belüli erőszak, a krízishelyzetben lévő családok támogatása kérdésköréhez kapcsolódó témákról, Könyvajánló » rovatunkban olyan könyveket talál, melyekkel saját tempójában haladva elindulhat egy érdekes szellemi úton.

A Sitemap - Oldaltérkép » segítségével könnyen megtalálhatja a keresett tartalmat. A linkre kattintva, közvetlenül a kívánt oldalra jut.

Az oldalak végén található „interaktív ablak” azért készült, hogy Ön minél hamarabb segítséget, és minél több kérdésére választ kapjon!

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület

Hogyan segíthetünk?

Ha bármi kérdése vagy kérése lenne, segítséget vagy tanácsot szeretne kérni, igénybe kívánja venni valamelyik szolgáltatásunkat, önkéntesként vagy támogatóként segíteni szeretné munkánkat, keressen bennünket, küldjön egy levelet, faxot vagy egy e-mailt, vagy hívjon bennünket!

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület
Hogyan segíthetünk?

További információ:

Gyakran Ismételt Kérdések »

Sorsunk és Jövőnk Kiemelten Közhasznú Alapítvány
(06 23 545 668 )

info@sorsunk-jovonk.hu »

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület

Hírlevelek

CIB szeretetzsák »
Lelki terror vagy szerelem » Karácsony és remélhetően nem a szeretet után... » Karitatív munka »
Not without my son » Búcsú könnyek nélkül… » 2nd World Conference of Women's Shelters »
Húsvét a Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület otthonaiban » Gyermekjóléti jelzőrendszer tanácskozás »
Avon a „Nőkért az erőszak ellen” » Rendőri szemléletváltás a családon belüli erőszakról »
Mit tegyünk, ha elájul, fuldoklik, vérzik? » Művészetekkel a magabiztosságért és önérvényesítésért » „November 25” a világ Egy napja » Beköszöntő szám »

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület

Sorsunk és Jövőnk Hírlevél

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület Hírlevél a krízishelyzetben lévő családok támogatása témában.

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület

English Magyar