Karácsony és remélhetően nem a szeretet után...

Sorsunk és Jövőnk Hírlevél

Urbán Erika Sorsunk és Jövőnk Kiemelten Közhasznú Alapítvány elnökeA december mindig valami csodavárás a gyerekeknek az ajándékokért, a felnőtteknek a hitért, hogy jobb és szebb ez a világ amelyben élünk. Sok szaladgálás és bosszankodás az ajándékvásárlás körül, de aztán valahogy a szeretet melegsége mégis megjelenik és körül ölel mindenkit. Valami csoda történik a felnőttekkel is, mindannyiunkkal más, mert mások vagyunk, másként élünk és másnak örülünk. De nincs nagyobb hatalom a szeretetnél, amely védettséget ad, amelybe kapaszkodni lehet, akkor, ha mi szeretünk és akkor amikor minket szeretnek.

A mi otthonainkban sok felnőtt és gyermek töltötte a Karácsonyt és valószínűleg visszajöttek azok az emlékeik, amikor még volt saját otthonuk, amikor nem gondolták, hogy lehet másként is. Talán sikerült az ő szívükbe is melegséget és reményt önteni. A gondolataim most mégsem róluk szólnak, hanem azokról az emberekről, akik segítettek, adományokat gyűjtöttek, hozzájárultak játékokkal, élelmiszerrel és főként a jólelkűségükkel, mert nem mentek el olyan emberek mellett, akik nem az ő családjuk, hanem csak idegen emberek.

Karácsony és remélhetően nem a szeretet után...Az igazi köszönet mégis a kollégáimnak szól, akik mindig ott vannak és önmagukból adnak, azért, hogy más emberek sorsa jobbá váljék. A Karácsonyt nem az otthoni környezetben családjuk körében, hanem a munkahelyükön töltötték és a jelenlétükkel erősítették meg az otthonok lakóit, hogy mennyire fontosak nekünk, mert értük dolgozunk és velük vagyunk.

Külön köszönetet mondok a kollégáimnak, hogy minden nehézségeink ellenére itt vannak és keserű pillanataimban, amikor úgy éreztem nincs kiút, akkor meghallottam valamelyikük hangját a telefonban tele bizakodással, vagy éppen erőteljes bosszankodással valami kudarc miatt és elszégyelltem magamat a pillanatnyi gyengeségemért. Olyan sokszor adtak nekem erőt, hogy a karácsonyi boldogságom felét ők rakták össze, azért mert vannak és itt vannak. Köszönöm!

(Urbán Erika Sorsunk és Jövőnk Kiemelten Közhasznú Alapítvány elnöke)

Sorsunk és Jövőnk Kiemelten Közhasznú Alapítvány

Hogyan segíthetünk?

Ha bármi kérdése vagy kérése lenne, segítséget vagy tanácsot szeretne kérni, igénybe kívánja venni valamelyik szolgáltatásunkat, önkéntesként vagy támogatóként segíteni szeretné munkánkat, keressen bennünket, küldjön egy levelet, faxot vagy egy e-mailt, vagy hívjon bennünket!

Sorsunk és Jövőnk Kiemelten Közhasznú Alapítvány
Hogyan segíthetünk?

További információ:

Gyakran Ismételt Kérdések »

Sorsunk és Jövőnk Kiemelten Közhasznú Alapítvány
(06 23 545 668 )

info@sorsunk-jovonk.hu »

Sorsunk és Jövőnk Kiemelten Közhasznú Alapítvány

Hírlevelek

CIB szeretetzsák »
Lelki terror vagy szerelem » Karácsony és remélhetően nem a szeretet után... » Karitatív munka »
Not without my son » Búcsú könnyek nélkül… » 2nd World Conference of Women's Shelters »
Húsvét a Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület otthonaiban » Gyermekjóléti jelzőrendszer tanácskozás »
Avon a „Nőkért az erőszak ellen” » Rendőri szemléletváltás a családon belüli erőszakról »
Mit tegyünk, ha elájul, fuldoklik, vérzik? » Művészetekkel a magabiztosságért és önérvényesítésért » „November 25” a világ Egy napja » Beköszöntő szám »

Sorsunk és Jövőnk Kiemelten Közhasznú Alapítvány

Sorsunk és Jövőnk Hírlevél

Sorsunk és Jövőnk Kiemelten Közhasznú Alapítvány Hírlevél a krízishelyzetben lévő családok támogatása témában.

Sorsunk és Jövőnk Kiemelten Közhasznú Alapítvány

English Magyar