Hitélet

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület

Szeretet

Hitélet rovatunkban a Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület tevékenységi területére kiterjedő olyan olvasmányokat gyűjtöttünk össze, amelyek az Ön számára is érdekesek és reméljük, hogy hasznosak lesznek.

Események

Advent

AdventAdvent, Adventus Domini = az Úr eljövetele, röviden: Úrjövet. Advent az Úr kegyelemhozó eljövetelére való felkészülés időszaka.

Advent »

Farsang

FarsangVízkereszttől hamvazószerdáig tart a farsang, a bálok, lakomák, mulatságok, nép­ünnepélyek időszaka. Vízke­reszt a karácsonyi ünnepkör zárónapja és egyben a farsang kezdőnapja, hamvazószerda pedig már a nagyböjt kezdetét, a lemondások idejét jelzi.

Farsang »

Húsvét

HúsvétHúsvét. A kereszténység legnagyobb ünnepén Krisztus feltámadását ünnepeljük. A húsvét elnevezés a nagyböjt végére utal, hisz negyvennapos önmegtartóztatás után ismét húst vehetünk magunkhoz.

Húsvét »

Pünkösd

PünkösdPünkösd ószövetségi zarándokünnep, az Újszövetségben pedig a Szentlélek eljövetelének napja. A kovásztalan kenyér ünnepét és Jézus feltámadását követő ötvenedik napra esik, neve a görög pentekoszté szóból származik, melynek jelentése ötvenedik.

Pünkösd »

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület

Hitélet, Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület

Hogyan segíthetünk?

Ha bármi kérdése vagy kérése lenne, segítséget vagy tanácsot szeretne kérni, igénybe kívánja venni valamelyik szolgáltatásunkat, önkéntesként vagy támogatóként segíteni szeretné munkánkat, keressen bennünket, küldjön egy levelet, faxot vagy egy e-mailt, vagy hívjon bennünket!

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület
Hogyan segíthetünk?

További információ:

Gyakran Ismételt Kérdések »

Sorsunk és Jövőnk Kiemelten Közhasznú Alapítvány
(06 23 545 668 )

info@sorsunk-jovonk.hu »

Hitélet - Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület

Sorsunk és Jövőnk Hírlevél

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület Hírlevél a krízishelyzetben lévő családok támogatása témában.

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület

English Magyar