Újbudai szakmai megbeszélés

Szakmai munka

A Sorsunk és Jövőnk Kiemelten Közhasznú Alapítvány munkatársai a XI. kerület (Újbuda) Humán Szolgáltató Központ kollégáival szakmai megbeszélést tartottunk.A Sorsunk és Jövőnk Kiemelten Közhasznú Alapítvány munkatársai a XI. kerület (Újbuda) Humán Szolgáltató Központ kollégáival szakmai megbeszélést tartottunk annak érdekében, hogy az ellátott családok a krízis helyzetből minél előbb kikerüljenek, és képesek legyenek saját erőforrásaikat megerősíteni. Fontosnak tartottuk a széleskörű és aprólékos információ átadását a két intézmény között, így a családok a leghatékonyabb segítséget vehetik igénybe és elkerülhető az esetleges „kettős” igénybevétel.

Megállapodás született a gondozási szükségletek felosztásáról, melyik szervezet milyen családgondozási feladatokat lát el. A megbeszélésen kölcsönösen és részletesen tájékozódtunk az ellátott családok eddigi életútjáról és az átmeneti gondozás idején történt változásokról. Megállapítást nyert, hogy ez az ellátási forma hatékony és pozitívan segítette a családokat. A jövőben is rendszeresen fogunk ehhez hasonló megbeszéléseket tartani.

Újbudai szakmai megbeszélésÚjbudai szakmai megbeszélésÚjbudai szakmai megbeszélésÚjbudai szakmai megbeszélés

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület

Hogyan segíthetünk?

Ha bármi kérdése vagy kérése lenne, segítséget vagy tanácsot szeretne kérni, igénybe kívánja venni valamelyik szolgáltatásunkat, önkéntesként vagy támogatóként segíteni szeretné munkánkat, keressen bennünket, küldjön egy levelet, faxot vagy egy e-mailt, vagy hívjon bennünket!

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület
Hogyan segíthetünk?

További információ:

Gyakran Ismételt Kérdések »

Sorsunk és Jövőnk Kiemelten Közhasznú Alapítvány
(06 23 545 668 )

info@sorsunk-jovonk.hu »

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület

Szakmai munka

Budaörsi szakmai megbeszélés » Újbudai szakmai megbeszélés »

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület

Sorsunk és Jövőnk Hírlevél

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület Hírlevél a krízishelyzetben lévő családok támogatása témában.

Sorsunk és Jövőnk Szeretetszolgálat Egyesület

English Magyar